log

 

Mellan Måne och Sol

En skimrande poetisk svallvåg -
om tröst, ljus och värme i mörkret.

Musik av Stefan Forssén och Olle Adolphson,
text av bl.a Ylva Eggehorn,Lars Forssell och Lennart Hellsing
Medverkande: Stefan Forssén, Brita Lindgren
Åsa Johansson

Stefan Forssén - kompositör, musiker. Han har bl a grupperna Änglaspeloch Forsséns trio. Stefan samarbetar ofta med körer så som Göteborgs kammarkör och kören Ymna i Hagakyrkan, Göteborg. Stefan arbetar också fortlöpande med barnkörer.
Jazz har hela tiden varit det bärande elementet i hans musicerande, men han rör sig fritt mellan många genrer. I själ och hjärta är Forssén romantiker och hans musikaliska uttryck spänner mellan dramatiska utspel och spröd skönhet.
Se mer på www.stefanforssen.com.

Åsa Johansson - musiker, sångerska. Hon arbetar oftast som
teatermusiker i olika sceniska sammanhang. Åsa har arbetat i ett flertal produktioner på Folkteatern i Göteborg, Angeredsteater, Göteborgsoperan samt i ett flertal fria grupper så som Maia-ensemblen och Slabang.
Åsa är också musikalisk ledare för Sångensemblen Amanda och arbetar som körpedagog i olika sammanhang med barnkörer och vuxna.

Brita Lindgren - sångerska, skådespelare. Hon arbetar oftast i sceniska projekt. Hon har medverkat i ett flertal produktioner på Folkteatern i Göteborg . På Teater Jaguar i Göteborg arbetar Brita med barnteaterföreställningar.Hon gör också föreställningar och konserter med flera fria grupper och i solistsammanhang. Hon är också medlem i sångensemblen Amanda.